Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Le Club de Jean Paul | Sign up now »
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Sikre vinnere under treet til henne

Her er gavetipsene som garantert vil få henne til å smile bredt på julaften!

Julen nærmer seg med stormskritt, og sammen med kriblende julestemning følger også gjerne en snikende engstelse for å ikke treffe blink med gavene.

Å kjøpe klær i gave kan være et sjansespill, men få ting slår gleden over å få et plagg man virkelig elsker. Derfor har vi plukket ut noen klassiske favoritter som nærmest er dømt til å slå an. Dette er plaggene kjæresten, moren eller søsteren din ikke visste at hun trengte, men som kommer til å seile opp blant de mest brukte plaggene i garderoben.

 

1

Skjønn strikk

En lun høyhalset genser med ledig passform passer like godt over festantrekket som i sofakroken. Genseren kommer i hvit og brun, og treffer midt mellom ungdommelig og sofistikert. En sikker vinner for kvinner i alle aldre!
Laurence strikkegenser
2

Buksen som kan brukes til alt

Dette er buksen som er like behagelig som den er fin. Det myke stoffet og elastikken bak i livet, sørger for maks komfort, mens det smårutete mønsteret og den avtakbare sløyfa gjør at den egner seg til både juleselskaper og andre festligheter. Vi blir overrasket hvis denne ikke seiler opp som en favoritt i klesskapet allerede før året er omme!
Adela bukse til dame
3

Rutete redning

Denne tidløse kjolen i rutemønster er redningen i enhver potensiell kleskrise. Den er feminin og behagelig, har V-utringing i ryggen, og kan enkelt styles opp eller ned for å passe både til hverdag og til fest. En klassiker som aldri går av moten.
Nette kjole
4

Fleecen hun kan gå i dvale i hele vinteren

Denne kommer hun antagelig til å ta på seg over finstasen allerede på julekvelden – for deretter å bli boende i den resten av vinteren. Den lune jakken har høy krage, og kommer i to delikate farger. Perfekt for å pakke seg inn i på kalde kvelder, men også fin nok til å bruke som en pen jakke over festantrekket.
Patrice fleecejakke dame
5

Vakre og varme hender

Hvis du skal kjøpe gave til noen du ikke føler deg sikker på stilen til, blir man lett usikker. Disse tidløse skinnhanskene i en kombinasjon av semsket og glatt lammeskinn, er et trygt kjøp til alle stilsikre damer. Det myke fôret sørger for at hun holder hendene sine varme gjennom vintersesongen.
Skinnhansker til dame
6

Feminin klassiker

Er det noe alle damer har bruk for, så er det en hvit bluse. Den gjør susen både på jobb og til fest, og er også behagelig å ta det helt piano i. Denne varianten har i tillegg litt særpreg, i form av rysjekanten på kragen og et diskré mønster, og blir dermed ekstra søt og feminin. Og hvis hun faller pladask, kan du notere deg bak øret at den finnes i tre ulike farger.
Nanine bluse